Gratis fragt i DK ved køb over kr 699 Sikker betaling og handel 100% Prisgaranti Godkendt af Webshop mærket Godkendt af Fødevarestyrelsen

Persondata politik
Denne persondata politik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Riders House behandler, og hvordan vi behandler dem. Persondata skal forstås som alle personhenførbare data. Du kan i nedenstående læse nærmere om hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Riders House respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondata politik kan accepteres forbeholder Riders House sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en mangel på accpet kan medføre at Riders House ikke kan servicere forholdet, som påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger
Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Riders House.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Riders House indsamler og behandler oplysninger om dig, når du: 

 • Foretager køb
 • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Riders House på anden vis
 • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder men ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende.
 • Afgiver personoplysninger på anden vis til Riders House.

Riders House indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler. Riders House indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjepart.

Riders House benytter QuickPay til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende lovgivning på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Riders House benytter www.shipmondo.dk til håndtering af vores forsendelser og har en GDPR aftale med www.shipmondo.dk

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

 • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik.
 • Til at forbedre www.ridershouse.dk og markedsføring fra Riders House.
 • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice.
 • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv-
 • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre.
 • Til at indhente produktanmeldelser.
 • Til opfølgning på henvendelser.
 • Til generel markedsføring.

Hvordan beskytter vi dine informationer?
Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware. Riders House hjemmeside hostes af e-hjemmeside, som der er en GDPR aftale med.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles alle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af QuickPay og kan ikke tilgås af hverken Riiders House eller QuickPays’s ansatte. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Riders House selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.riderhouse.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

 • Interne afdelinger.
 • Betroede tredjeparter der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser.
 • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.


For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Riders House's hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Riders House anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.ridershouse.dk og kan findes her: www.google.com/privacy.

Blandt Riders House og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Dine oplysninger lagres på servere. Nogle personoplysninger administreres af en tredjepart (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Riders House’s vegne i henhold til dennes datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne i bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Riders House slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod 5 år, alt efter karakteren af dataene. E-mails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage
Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Riders House's eksterne partneres servere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra den eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Riders House, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: info@ridershouse.dk.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: info@ridershouse.dk.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt. Alle der er omfattet af denne politik, modtager årligt besked via email hvis denne opdateres.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
Riders House forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 28197010 eller info@ridershouse.dk.

Kundeservice & support
E-mail: info@ridershouse.dk
Riders House
Bakkemosevej 5, Jenstrup
4700 Næstved
CVR nr.: 31436184
Webshop fra e-hjemmeside.dk