Gratis fragt i DK ved køb over kr 699 Sikker betaling og handel 100% Prisgaranti Godkendt af Webshop mærket Godkendt af Fødevarestyrelsen

1. Ombytning og retur.
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Ridershouse.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget dine varer og 14 dage frem. Efter de 14 dage skal Riders House have modtaget varen inden for 1 uge, ellers anses købet som værende gennemført.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis en udfyldt returseddel eller kopi af evt. forudgående korrespondance mv. For at fremme returbehandlingen er det også vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontornummer, så vi hurtigst muligt kan tilbagebetale dit tilgodehavende.

1.1 Returnering.
Returretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, og ikke bærer præg af at have været brugt. Dvs. der må ikke være mærker, ridser, hår, parfume, skidt eller andet, der indikerer at varen er brugt. Varens skal returneres i intakt og original emballage inkl. hængemærker. Originalemballagen må ikke benyttes som forsendelsesemballage, men skal beskyttes af en yderindpakning. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen, klipper varens orginale etiketter af og dermed forringer varens salgsværdig væsentligt.

Vi anbefaler at du sender returpakker forsikret, da det er din risiko hvis pakken ikke når frem hertil. Dette er dog ikke et krav.
Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav til os.

Når vi har modtaget dine returvarer, bliver pengene tilbageført til dig inden for nogle få dage. Porto refunderes ikke.

1.2 Fortrydelse / ombytning.
Ombytning af dine varer behandles som en almindelig returnering. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af pakken.

Kundeservice & support
E-mail: info@ridershouse.dk
Riders House
Bakkemosevej 5, Jenstrup
4700 Næstved
CVR nr.: 31436184
Webshop fra e-hjemmeside.dk