Gratis fragt i DK ved køb over kr 495 Sikker betaling og handel 100% Prisgaranti Godkendt af Webshop mærket Godkendt af Fødevarestyrelsen

Neo-Ice fungerer således, at når det pålægges en arm på et menneske eller et ben på en hest, så startes der en fordampningsproces.

Dvs. at bandagen ”trækker” varmen ud af vævet – en modsat effekt af, hvad der sker når man f.eks. lægger is på en arm eller et ben.
Her vil man ”presse” kulden ind i vævet.

Det der vil ske ved brug af Neo-Ice er, at når varmen trækkes ud af vævet så vil bandagen blive varm på ydersiden – jo varmere den bliver, jo mere varme er der trukket ud.

Dette er vigtigt at forstå, da man ellers vil tro at bandagen ikke virker – den er jo blevet varm med det samme på ydersiden.

Det er faktisk således, at har man et sted med et slag, spark eller lign. – evt. en museskade på et menneske, så kan man lokalisere det beskadigede sted ved at lægge Neo-Ice bandagen på i et tyndt lag. Meget hurtigt vil der på ydersiden opstå et varmere område på skadestedet.

Vi anbefaler at man gør sig fortrolig med effekten af Neo-Ice, ved at pålægge bandagen på sin egen arm i ca. 10 – 15 min.

Man vil også opdage at ca. 10 – 15 min. efter man har taget bandagen af kan man mærke køleeffekten. Dette skyldes at det nedkølede væv (varmen er jo trukket ud) skal varmes op igen af den omliggende luft .

Vi håber at du vil få stor glæde af Neo-Ice, og vil gøre opmærksom på, at produktet er lige så velegnet til brug på mennesker, såfremt man skulle være uheldig at få et slag – forstuve en ankel – blive trådt på af en hest eller lign.

Kundeservice & support
E-mail: info@ridershouse.dk
Telefon: +45 28 19 70 10
Riders House
Bakkemosevej 5, Jenstrup
4700 Næstved
CVR nr.: 31436184
Webshop fra e-hjemmeside.dk