Gratis fragt i DK ved køb over kr 495 Sikker betaling og handel 100% Prisgaranti Godkendt af Webshop mærket Godkendt af Fødevarestyrelsen

Vi har valgt at fokusere på at støtte med sponsorater til stævne arrangører. Dette betyder, hvis I er en klub der skal afholde et stævne under Dansk Ride Forbund, og stævnet bliver registreret på DRF Live, kan I søge om støtte til ærespræmier. Vi sponserer ikke med penge præmier.

Ærespræmierne vil være i form af gavekort til vores web shop, www.ridershouse.dk, som kan indløses ved at handle varer for beløbet. Beløb refunderes ikke, hvis der ikke handles for hele beløbet der fremgår af gave kortet, men der vil blive tilsendt en email med ny gave kode, der svarer til rest beløbet. Gave koden vil være aktiv 3 år fra stævne dato'en. Fragt tillægges alle ordrer.

Vi støtter med gave kort af følgende størrelse:

  •   50,00 kr
  • 100,00 kr
  • 150,00 kr
  • 200,00 kr

Vi vil vurdere fra stævne til stævne, samt fra klasse til klasse, hvor meget gave kortet vil lyde på.

Vores krav som ærespræmie sponsor, er at vores navn "Riders House" som minimum skal fremgå af klasse beskrivelsen, samt at "Riders House" navn, nævnes ved uddeling af gave kort til vinder.

Eksempel:

"Riders House MB1* Springning Heste (125 cm) A"

eller

"Riders House MB2-A Heste"

Som stævne arrangør har I mulighed for at søge om gave kort, som ærespræmier, ved at udfylde formularen til højre på denne side.

Hvis vi finder jeres stævne interessant vil I høre fra os hurtigst muligt. Riders House kan dog uden begrundelse sige nej tak til at støtte jeres stævne, men der bliver selvfølgelig sendt besked til jer.

Med ønske om et godt stævne.

Riders House
 

Kontaktformular

Kundeservice & support
E-mail: info@ridershouse.dk
Telefon: +45 28 19 70 10
Riders House
Bakkemosevej 5, Jenstrup
4700 Næstved
CVR nr.: 31436184
Webshop fra e-hjemmeside.dk